Prijslijst en Smaken BikerBaking


Je bent op zoek naar gebak met karakter!

Een misschien heb je al wel duidelijke ideeën over het ontwerp of thema van de taart.
Of ben je er nog niet helemaal over uit maar heb je wel al ergens een leuke taart, voorbeeld foto, kreet/spreuk of kleuren gezien wat je graag terug wilt laten komen in de taart.

Dan ben je aan het goede adres bij BikerBaking!
Samen gaan we de taart maken naar jou of jullie wensen.

Hierbij denk ik graag met jou/jullie mee om alles naar wens te laten verlopen.
Maar voor we verder kunnen gaan werken aan de taart is het belangrijk om te weten voor hoeveel personen er taart nodig zal zijn.
En wil je dan een enkele taart of stapeltaart, en dan 2 lagen, 3 lagen of misschien zelfs wel 4 of 5 lagen, of meer 😉


Allemaal opties die mogelijk zijn bij BikerBaking.


Gebak:

  • Op maat gemaakte taarten gaan in overleg.
  • Prijs is vanaf €5,- per persoon. Dit is afhankelijk van aantal personen, vullingen en decoratie.
  • Wees op tijd om teleurstelling te voorkomen en bestel minimaal 2 weken van tevoren.
  • Als u op korte termijn iets nodig heeft, mag u me altijd berichten. Dan kijk ik of er indien mogelijk ruimte is.

Cupcakes:

  • Cupcakes classic vanaf €15,- voor 6 stuks. (Classic toef en sprinkels)
  • Cupcakes luxe vanaf €20,- voor 6 stuks. (Luxe toef, sprinkels, deco, met keuze uit frostingsheet/bloem/topper)
  • Cupcakes deluxe vanaf €25,- voor 6 stuks. (Luxe toef, gevuld. sprinkels, met keuze uit frostingsheet/bloem/topper)
  • Wil je graag meerdere smaken cake in 1 bestelling,dan kun je 2 smaken kiezen vanaf minimaal 12 stuks per smaak.

Mini cupcakes: (eenmans hapje)

  • Mini Cupcakes classic vanaf €18,- voor 12 stuks. (Classic toef en sprinkels)
  • Mini Cupcakes luxe vanaf €24,- voor 12 stuks. (Luxe toef, sprinkels, deco, met keuze uit frostingsheet/bloem/topper)
  • Wil je graag meerdere smaken cake in 1 bestelling,dan kun je 2 smaken kiezen vanaf minimaal 12 stuks per smaak.

Bruidsgebak:

 

  • Besluiten jullie het bruidsgebak bij BikerBaking te bestellen, dan vraag ik een aanbetaling van 35% van het offertebedrag
  • Jullie bruidsgebak dient uiterlijk 14 dagen voor de leverdatum volledig betaald te zijn aan BikerBaking d.m.v. overschrijving. 
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor de leverdatum vervalt het recht op terugbetaling.
  • Bij annulering tot 7 dagen voor de leverdatum zal 50% van het gehele factuur bedrag worden teruggestort.
  • Bij annulering tot 14 dagen voor de leverdatum zal 70% van het gehele factuur bedrag worden teruggestort.
  • Bij annulering tot 30 dagen voor de leverdatum zal binnen deze termijn uw aanbetaling (35%) als compensatie dienen,
  • Deze kunnen tot uiterlijk 2 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling zal het gehele bedrag worden teruggestort, minus de kosten voor de proeverij en evt. reeds speciaal bestelde producten.
  • Bruidsparen krijgen altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een mooie taartstandaard, cupcake-standaard of etagère Hiervoor zal wel een huur gerekend worden. De standaards/etagères dienen binnen 5 dagen retour gebracht te worden (terugbrengen op afspraak)

 


Welke smaken kun je kiezen:

Taart

  • Red velvet 
  • Vanillebiscuit 
  • Chocoladebiscuit

Cupcake:

  •  Vanille
  •  Citroen
  •  Brownie
  • Speculoos
  •  Chocolade
  •  Vanille/Chocolade
  •  Red Velvet
  •  Gevuld met jam/advocaat/lemoncurd/maramelade/speculoos/nutella
  •  Appel/rozijn/cranberry/oreo/stroopwafel door het cupcake beslag

Vulling/Topping

  • Amerikaanse botercrème 
  • Russische botercrème 
  • Vanille botercrème 
  • Chocolade botercrème 
  • Witte chocolade botercrème 
  • Karamel botercrème 
  • Oreo botercrème 
  • Bastogne botercrème
  • Stroopwafel botercrème
  • Aardbeienbotercrème 
  • Dulche de leche botercreme
  • Swiss merengue botercrème 
  • Chocolade mousse 
  • Witte chocolade mousse 
  • Slagroom 
  • Gelei of jam alle smaken
  • Banketbakkersroom (gele room/pudding)
  • Mokka
  • Monchouvulling 
  • Roomkaastopping 
  • Vers fruit
  • Verschillende smaken bavarois 
  • Zwiterse room
  • Enchanted cream (chocoladezoen vulling)
  • Lemoncurd
  • Mango/passievrucht 

Mocht je smaak of vulling er niet bij staan kunnen we hier samen altijd naar kijken.


Goed om te weten:

  • Taart vervoeren/ophalen:
  • Maakt u van tevoren plaats voor de taart op een zo vlak mogelijk deel van de auto? (Niet op de
    stoel, maar bijvoorbeeld op de “grond” van de auto, bij de bijrijder) Extra veilig is het vervoeren van de doos in een boodschappenkrat. Ophalen op
    de fiets raden wij af. Onze taartdozen passen niet in een rugtas of boodschappentas
  • Ik zorg dat de taart op een stevig ondergrond staat met dowels in de taart en op een antislipmatje in de doos.
  • Zet bij thuiskomt in de koelkast.

 

  • De volledige factuurkosten dienen uiterlijk voor de ophaaldatum betaald te zijn.
  •  Betalen mag ook bij ophalen, je kunt pinnen bij BikerBaking!
  •  Na 1 week kan je niet meer annuleren en word er kosten in rekening gebracht.

 

Ik kan glutenvrije en lactosevrije en vegan taarten maken, maar ik werk niet in een
"Allergie vrije" keuken. In mijn bakblikken worden ook “gewone” cakes gebakken.

 

Let op!
Een gedecoreerde taart kan kleine cocktailprikkers en/of oneetbare items bevatten.
Ik decoreer onder andere met niet eetbare bloemen, plastic toppers en kaarsjes.



Bewaren
De ideale temperatuur voor een taart met fondant of marsepein is ongeveer 15 graden. (afhankelijk van de vulling)
Een taart met fondant/marsepein/botercrème kan, afhankelijk van de gebruikte vulling, langere tijd buiten de koeling.
Wanneer na de feestelijke gelegenheid nog taart overblijft dient deze wel in de koeling bewaard te blijven omdat de conserverende werking van de gesloten fondant/botercreme dan verbroken is.

Invriezen
Een (deel van een) taart kan heel goed ingevroren worden.
Zet de taart in een kartonnen doos met daaromheen een plastic zak in de vriezer. 
Om de taart te ontdooien zet je deze 24 uur voor het aansnijden met de doos maar zónder de plastic zak in de koelkast.
Zo kan de taart rustig ontdooien.
Een uur voor het aansnijden mag de taart uit de doos en kun je hem buiten de koelkast op een koele plek rustig laten ‘drogen’.